Skriv för oss

utvald bild Skriv för oss - Skriv för oss

De flesta personerna läser nyheter online för att spara tid. Med enbart ett klick kan vi öppna en nyhetssida och få de senaste nyheterna medans vi arbetar på kontoret. Oavsett när vi är på språng kan vi nu få veta vad som händer runt om i världen.

Dessa nyhetssidor gör ett bra jobb med att leverera nyheter från hela världen på en plattform.

Har du någonsin undrat hur de kan göra det? Nå, i vår blogg kommer du få reda på allt om nyhetssidor. Du kommer få lära dig hur journalister arbetar för att få nyheterna och hur sidorna sköts likväl som andra detaljer om de här sidorna.

Vi vill informera våra läsare om driften av dessa nyhetssidor.

Om du är någon som har erfarenhet eller kunskap inom detta kan du skriva till oss. Vi erbjuder gäst-skribent möjligheter. Vi tror att olika insikter kan göra vår blogg rikare och att folk kommer hitta artiklarna mer intressanta att läsa.

Fördelar

Om du skriver för oss kommer du få en chans att tjäna lite extra pengar. Om vi tycker om ditt skrivande kommer vi be dig att skriva för oss regelbundet. Du kommer kunna etablera dig själv som en bra skribent i denna nisch.

Du kommer kunna förbättra din profil vilken kommer ge dig mer skrivande möjligheter. Med mer erfarenhet kommer du bli en bättre skribent.

Riktlinjer

Om du väljer att skriva för oss då kommer du behöva följa några strikta riktlinjer. Du kommer behöva se till att ditt skrivande är original och inte kopierat från något annat ställe. Dina artiklar måste vara kortare än 800 ord.

Artiklar som kommer med bilder är alltid mer uppskattade av läsarna, så vi förväntar oss att du delar med dig av bilder för att stödja din skrivande. Innan inskickande bör du se till att du kontrollerat stavning och grammatik.

Efter att du skickat in din artikel kommer vi gå igenom dem. Vid behov kommer vi be dig redigera den. Att skicka in en artikel garanterar inte att den kommer bli accepterad för publicering. Vi har en recensions-panel som bestämmer vad som kommer ut. Om din artikel är accepterad kommer den publiceras inom två veckor på vår blogg.

Innan su skriver artikeln måste du skicka in ditt CV till oss samt ett urval av tidigare arbete. Så snart vi godkänt det kan du börja skriva artiklar. För ytterligare förfrågningar tveka inte på att kontakta oss. Tack för att du överväger oss och vi hoppas att få höra från dig snart.